Huurprijs advisering

Huurprijsadvisering is onderdeel van ons dagelijkse werk, met ruim 20.000 huurwoningen in beheer beschikken wij over ruime kennis van de totstandkoming van huurprijzen en de ontwikkeling hiervan.

Onze dienstverlening
Wij adviseren u over de huurprijzen van nog te realiseren nieuwbouwwoningen en complexen. Dit doen wij aan de hand van de bouwtekeningen, staat van afwerking, locatie en referentieobjecten. Wij stellen een uitgebreid advies voor u op waarin al deze elementen worden opgenomen. Ook de beoogde doelgroep wordt hierin meegenomen.

Daarnaast adviseren wij u over de mogelijke groei van huuropbrengsten na bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden, zowel individueel als complexmatig. Jaarlijks doen wij voor lopende huurcontracten de huurprijsaanpassingen. Voor dit laatste maken wij objectbeleidsplannen waarbij we de huurprijzen onder andere toetsen aan ontwikkelingen op de (lokale) huurmarkt, de staat van onderhoud en referentieobjecten. De huurprijs voor sociale huurwoningen bepalen wij door het opstellen van puntentellingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!