Nieuwbouw verhuur & advies

Als belegger bent u bezig met de verwerving van nieuw vastgoed dat zich nog in de ontwikkelfase bevindt. Wij adviseren u graag over het ontwerp, de indeling en de afwerking van de woningen. Ook helpen wij u graag bij het bepalen van uw doelgroep, wie zijn zij en waar zijn zij naar op zoek? Daarnaast kunnen wij u, door onze marktkennis en referentieprojecten, in een vroeg stadium adviseren over de huurprijzen waarmee u de haalbaarheid van een project kunt toetsen.

Onze dienstverlening
Nadat u het project verworven heeft adviseren wij u over de in te zetten marketing en communicatiemiddelen. In de verhuur fungeren wij als directiemakelaar, dit houdt o.a. in dat wij meewerkende makelaars aansturen, verhuuractiviteiten bedenken en organiseren, rapportages verzorgen en uw aanspreekpunt zijn tijdens verhuuroverleggen. Aanvullend kan onze marketingafdeling zowel online en offlinecampagnes voor u verzorgen die verhuurbevorderend zijn. Genoemde inspanningen hebben als doel alle woningen voor oplevering  te verhuren zodat u niet met aanvangsleegstand te maken krijgt.

Aftersales
Na oplevering van de woning aan de huurder maken wij een rapport voor u op met het profiel van de bewoners, dit vormt een goed referentiekader voor de beoogde doelgroep. Ook versturen wij aan alle huurders een klanttevredenheidsenquête waarvan u uiteraard de resultaten ontvangt. Specifieke zaken die hieruit voort komen kunnen direct meegenomen worden in de service naar de huurders.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!