Verhuur van woningen

Actys Wonen is een proactieve partner in de verhuur van woningen aan woningzoekenden. Wij beschikken over een professionele website,www.wonenmetactys.nl, waarop wij het beschikbare woningaanbod tonen. Woningzoekenden kunnen op deze site terecht om het actuele woningaanbod te bekijken en te filteren op zoekvoorkeuren. Ook kan men via de site direct reageren op een woning of contact opnemen met één van onze vestigingen voor meer informatie.

Ruim 70.000 woningzoekenden hebben zich momenteel geregistreerd bij Actys Wonen in hun zoektocht naar een huurwoning. Ook via Facebook en Twitter blijven zij op de hoogte van onze verhuurevenementen, open huizen en/of nieuw woningaanbod.

Onze dienstverlening

Wij benaderen actief de woningzoekenden in hun zoektocht naar een geschikte huurwoning. Daarnaast stellen wij woningzoekenden wekelijks op de hoogte van het actuele woningaanbod binnen hun zoekprofiel en nodigen wij hen uit voor evenementen. Ook organiseren wij regelmatig open huizen en start verhuur evenementen in het weekend om woningzoekenden ook buiten kantooruren de gelegenheid te geven om onze woningen te bezichtigen.

Met ruim 2.000 mutaties per jaar is Actys Wonen zeer ervaren in de verhuur van woningen. Onze verhuurmakelaars behandelen alle binnenkomende reacties, verzorgen een-op-een bezichtigingen met kandidaat huurders en stellen huurcontracten op. Ons doel is om elke woning aansluitend te verhuren waarbij wij elke nieuwe huurder uitgebreid screenen om een langdurige huurrelatie te waarborgen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!