Institutionele beleggers

U bent een institutionele belegger en belegt als zodanig in woningen. U doet dit in opdracht van onder andere pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen, voor wie een kwalitatief hoogwaardige woning in combinatie met een goed rendement heel belangrijk is.

U voert zelf het asset management voor uw vastgoedbeleggingen, echter het property management voor de woningen waar u in belegt, besteedt u uit. U kiest voor Actys Wonen als property manager omdat Actys Wonen u daadwerkelijk ontzorgt voor het dagelijkse beheer van uw woningen. Actys Wonen werkt vanuit een achttal vestigingen in Nederland, en is zowel voor het commerciƫle als technische management lokaal aanwezig. Hierdoor is er kennis van de lokale vastgoedmarkten en zijn onze mensen altijd dichtbij uw vastgoed.

Daarnaast heeft Actys Wonen een aantal processen centraal georganiseerd, met name de administratieve processen. Dit waarborgt een hoge mate van continuĆÆteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Vastgoed services die werken
Voor u als institutionele belegger, die ook regelmatig investeert in nieuwbouwprojecten, is het van belang te weten dat Actys een echte specialist is in de marketing en verhuur van nieuwbouwprojecten. Wij adviseren u over huurprijzen, het niveau van inrichting van woningen en over de optimale marketingmix voor uw project. Daarnaast organiseren wij als vanzelfsprekend de feitelijke verhuur voor u.

De basis van onze samenwerking leggen we vast in de beheerovereenkomst, zo leveren wij vastgoed services die werken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!