Internationale bedrijven

Als internationale speler wilt u het allerbeste voor uw personeel gedurende de periode dat zij in Nederland verblijven. Uitstekende huisvesting staat daarmee bovenaan uw agenda. Actys Wonen helpt u hier graag bij. Wij zijn een kwalitatieve en duurzame partner voor zowel onze opdrachtgevers als huurders, en bieden full service op professioneel niveau.

Zo verzorgen wij sinds 2001 de huisvesting  van de medewerkers voor Shell / NAM. Deze medewerkers worden gehuisvest in een eigen woningportefeuille bestaande uit compleet gemeubileerde woningen uitgerust met alle gewenste voorzieningen. De woningen en appartementen uit deze portefeuille zijn ofwel in eigendom van Shell of door Shell aangehuurd en worden door ons beheerd.

Vastgoed services die werken

Onze service begint bij het huren van de woningen namens de opdrachtgever. Wij onderhouden actief contact met de eigenaren van de woningen en dragen zorg voor het afsluiten van contracten en levering van energie, TV en internet. Voor Shell hebben wij een eigen TV kanaal laten ontwikkelen waardoor zij werknemers / bewoners alle gewenste en benodigde informatie omtrent hun verblijf via dit TV kanaal kunnen verstrekken. Daarnaast worden de woningen compleet en eigentijds door ons ingericht, geheel naar uw wens. Hoge kosten voor het inhuren van een binnenhuisarchitect zijn hiermee overbodig.

Voor de werknemer begeleiden wij het gehele traject van A tot Z in de zoektocht naar een woning. Het eerste contactmoment vindt vaak al plaats op het moment dat de medewerker nog niet in Nederland is. Bij aankomst kunnen de woningen in de meeste gevallen al direct bezichtigd en zelfs verhuurd worden, waardoor hotelkosten voor werknemers tot een minimum beperkt blijven.Tijdens bezichtigingen staat ons verhuur team volledig ter beschikking om huurders diverse woningen te laten zien en alle benodigde informatie te verstrekken.

Naast de verhuur verzorgen wij ook het technisch beheer van de portefeuille. Gezien het hoge serviceniveau dat u als opdrachtgever wenst, werken wij nauw samen met vaste partijen om klachtenafhandeling en periodiek onderhoud zo snel en goed mogelijk uit te kunnen voeren. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar voor het melden van storingen. Onze 24 uurs servicedienst zorgt er voor dat storingen waar dan ook direct opgepakt kunnen worden.

Tenslotte nemen wij ook de administratie en facturenstroom volledig voor u uit handen, verzorgen wij op maat aangeleverde rapportages en overzichten, en de maandelijkse huurafrekening. Zo leveren wij vastgoed services die werken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!