Particuliere beleggers

U bent een particuliere belegger en belegt als zodanig in woningen. U voert zelf het asset management voor uw vastgoedbeleggingen, echter het property management voor de woningen waar u in belegt, besteedt u uit. U kiest voor Actys Wonen als property manager omdat Actys Wonen u daadwerkelijk ontzorgt voor het dagelijkse beheer van uw woningen. Actys Wonen werkt vanuit een achttal vestigingen in Nederland, en is zowel voor het commerciƫle als technische management lokaal aanwezig. Hierdoor is er kennis van de lokale vastgoedmarkten en zijn onze mensen altijd dichtbij uw vastgoed.

Daarnaast heeft Actys Wonen een aantal processen centraal georganiseerd, met name de administratieve processen. Dit waarborgt een hoge mate van continuĆÆteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Vastgoed services die werken

Als particuliere belegger is het van belang te weten dat uw vastgoedbeleggingen in goede handen zijn. Met Actys kunt u er zeker van zijn dat u de juiste kennis en expertise in huis haalt. Wij hebben veel ervaring met het renoveren van panden. Wij kijken en denken graag met u mee, zo kunnen wij u adviseren over de juiste investering in uw woningen ten einde een optimale huur te realiseren.

De basis van onze samenwerking leggen we vast in de beheerovereenkomst, zo leveren wij vastgoed services die werken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!