Woningcorporaties

Het zijn turbulente tijden voor u als woningcorporatie. Allerlei overheidsmaatregelen en veranderende omstandigheden dwingen u na te denken over uw bedrijfsvoering. Een proces waarbij Actys Wonen u op diverse manieren kan ondersteunen.

Advies
Actys Wonen heeft veel kennis en ervaring in het kosten efficiƫnt organiseren van het dagelijkse beheer van woningen, dit betreft zowel verhuur en administratie als technische onderhoud. Kennis en ervaring die wij graag delen! Samen met u nemen wij deze processen door en kijken waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Vervolgens maken wij een analyse op van hoe we deze processen beter kunnen laten verlopen, bijvoorbeeld door het efficienter inrichten van werkzaamheden of het verleggen van verantwoordelijkheden.

Verhuur
Actys Wonen verhuurt jaarlijks ruim 2.000 woningen, waaronder zowel sociale woningen als geliberaliseerde woningen. De ervaring leert dat het verhuren van geliberaliseerde woningen een andere aanpak vergt dan de verhuur van sociale woningen. Voor diverse woningcorporaties verzorgen wij daarom al de verhuur van hun geliberaliseerde woningen. Deze vorm van outsourcing stelt de corporaties in staat hun aandacht en competenties weer volledig op de kerntaken van de organisatie richten.

Beheer
Actys Wonen beheert circa 20.000 woningen in Nederland, dit doen wij onder andere voor woningcorporaties. Graag bespreken wij met u hoe we dit doen en of dit voor u als corporatie interessant kan zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!Neem contact met ons op!