Missie &visie

Onze missie
Actys Wonen biedt beleggers in residentieel vastgoed op doelmatige wijze kwalitatief hoogwaardig vastgoedmanagement. Door onze omvang en focus zijn wij in staat onze processen zo te organiseren, dat een optimaal en direct rendement behaald wordt met de aan ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles.

Onze visie
Kwalitatief hoogwaardig vastgoedmanagement onderscheidt zich door duidelijke en strakke procedures voor operationele werkzaamheden, een klantgerichte benadering en adequate management informatie. Deze kernwaarden staan centraal in zowel onze werkwijze als onze dienstverlening. Door jarenlange bundeling van beschikbare expertise, kennis en kunde op het gebied van vastgoedmanagement en aanverwante diensten, creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Door onze focus op operationele efficiency zijn wij bovendien in staat om opdrachtgevers scherpe tarieven te bieden.

Door actief in te spelen op de continue veranderingen in de vastgoedmarkt streven wij ernaar om zowel onze opdrachtgevers, als onze (aspirant-) huurders optimaal van dienst te zijn. Vanuit deze gedachtegang hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in een operationeel beheersysteem waar opdrachtgevers 24 uur per dag kunnen inloggen in hun vastgoedportefeuille. Zo hebben zij altijd en overal inzicht in hun gegevens. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een consumentgerichte website om snel en efficiënt woningen te kunnen verhuren. We hebben ons gespecialiseerd in diensten als nieuwbouwverhuur, zorggerelateerd vastgoedmanagement en advisering in procesoptimalisatie bij woningcorporaties.

Onze kennis van de (regionale) vastgoedmarkt  stelt ons in staat om ook op strategisch niveau onze opdrachtgevers te adviseren. Onze ruime ervaring met betrekking tot uitbreiding, verkoop en investering van vastgoed, creëert een meerwaarde voor elke vastgoedportefeuille.